Narrilaivan

Kasvatus

Oikealla olevan kuvan © AK Vapaasti.

  Ensimmäiset kasvattitini syntyivät tallin perustusvuonna 2004. Nykyinen kasvatustyö on kuitenkin alkanut periaatteessa vasta vuonna 2006. Shav Racingistä löytyy tosin edelleen vuonna 2004 kasvattiamieni lämminverihevosten jälkeläisiä, ja suomenhevosori Vasaari polveutuu ensimmäisestä virtuaalisesta suomenhevosestani.

  Valtaosa Narrilaivassa syntyneistä hevosista ja poneista jää kotiin kilpa- ja siitoskäyttöön. Vain muutama matkaa aina silloin tällöin kokeilemaan siipiään kotitallin ulkopuolelle.

  En varsinaisesti kasvata hevosia ja poneja myyntiin. Jos jokin tammoistani miellyttää sinua ja haluaisit siitä varsan, kannattaa olla yhteydessä sähköpostitse (narrilaivan@gmail.com).
  Tammoistani on mahdollista saada varsoja minun, sinun tai kolmannen osapuolen (kunhan asia on ok myös tälle kolmannelle osapuolelle) oriin kanssa.

  Kaikki oriimme ovat myös lainattavissa jalostukseen. Astutuspyynnöt sähköpostilla osoitteeseen narrilaivan@gmail.com tai yksityisviestillä Keskustassa (käyttäjänimelle Shavo).

  Vuodesta 2018 eteenpäin viralliset kasvatusrotumme ovat gotlannin russponi, shetlanninponi ja suomenhevonen.
  Myös muun rotuisia hevosia ja poneja syntyy silloin tällöin (mm. kaspianponi, pohjoisnorjanponi, exmoorinponi, british spotted pony, welshponi ja pohjoisruotsinhevonen) mutta vähenevissä määrin.
  Lämminverisiä ja peitsareita kasvatan nykyään Shav Racingissä.

  Narrilaivan kasvatusliitteet ovat Narrilaivan, NRL, Fool's, Narr ja Nasrin. Jotkut kasvatit tosin saavat nimen ilman kasvatusliitettäkin.


Kasvattilistaukset

Vielä toistaiseksi kannattaa katsella myös kasvattilistaa, sillä rotukohtaiset kasvattilistat eivät vielä ole valmiita.

Exmoorinponikasvatit
Gotlannin russponikasvatit
Lämminverihevoskasvatit
Suomenhevoskasvatit


© Narrilaivan / Shavo 2004-2017. All rights reserved. Toiminta sivun kuva: AK Vapaasti

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja  |  Taustakuva © The Inspiration Gallery  Muokkaukset Shavo