Narrilaivan

Kasvatus

Narrilaivan ensimmäiset kasvatit syntyivät vuonna 2004. Nykyinen kasvatustyö on kuitenkin alkanut periaatteessa vasta vuonna 2006. Tallimme hevosten suvuista löytyy tosin hevosiani aina aloitusvuodeltani (2002) lähtien.

Huomaathan, että marraskuussa 2017 lämminveriset muuttivat Shav Racingiin. Samoin siis lämminverikasvatuksemme siirtyi sinne.

Valtaosa Narrilaivassa syntyneistä hevosista jää kotitallille kilpa- ja siitoskäyttöön. Vain harva lähtee kokeilemaan siipiään muille virtuaalitalleille.

En varsinaisesti kasvata hevosia myyntiin. Jos jokin tammoistani miellyttää sinua emätammana, kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostilla ( narrilaivan@gmail.com ). Isäoriiksi kelpaa sinun, minun tai kolmannen osapuolen ori, kunhan asia on ok myös kolmannelle osapuolelle eli ulkopuolisen orin omistajalle.

Kaikki oriimme ovat lainattavissa jalostukseen. Astutuspyynnöt voi lähettää sähköpostilla ( narrilaivan@gmail.com ) tai yksityisviestillä Keskusta- foorumin kautta (käyttäjänimelle Shavo).

Vuodesta 2018 viralliset kasvatusrotumme ovat suomenhevonen, shetlanninponi ja gotlannin russ.
Kaspianponit, pohjoisnorjanponit ja muut ponirodut sekä kylmäveriset ravihevoset (ent. pohjoisruotsinhevoslinjamme) ovat poistumassa hevoslistoiltamme pikku hiljaa.

Narrilaivan kasvatusliitteet ovat Narrilaivan, NRL, Fool's, Narr ja Nasrin.
Osa varsoista ei tosin saa kasvatusliitettä ollenkaan nimeensä.

British Spotted Pony kasvatit (9 ponia)
Exmoorinponikasvatit (9 ponia)
Gotlannin russponikasvatit (60 ponia)
Kaspianponikasvatit (15 ponia)
Lämminverihevoskasvatit (38 hevosta)
Pohjoisnorjanponikasvatit (13 ponia)
Pohjoisruotsinhevoskasvatit
Shetlanninponikasvatit
Suomenhevoskasvatit
Muun rotuiset kasvatit

Kasvatus-sivun kuvan © AK Vapaasti