Shav Racing

Siitostalli

Sivun kuvasta kiitos Vapaasti by AK.

  Shav Racingin siitostallit sijaitsevat kahden kilometrin päässä ravikeskuksesta, josta löytyvät ravirata & ratatallit / kilpatallit. Siitostalli on nimensä mukaisesti kotipaikka siitosoreille- ja tammoille, sekä varsoille.

  Oritallissamme on tilaa 12 oriille ja tammatallissa 20 tammalle. Lisäksi meillä on neljä pihattoa, joihin mahtuu 8-10 varsaa. Pihatoissa asuvat 1-2 vuotiaat varsamme, minkä jälkeen ne joko myydään uusiin koteihin tai ne muuttavat ratatallille treeniin.

  Siitostallimme hevosten hoidosta, käsittelystä ym. löytyy lisää esittely sivulta. Kerrottakoon kuitenkin, että hevosemme ulkoilevat useita tunteja päivittäin. Kesäisin ne pääsevät laitumelle ja sään salliessa ne laiduntavat 24/7. Hevoset saavat laadukasta ja hyvää korsirehua useita kertoja päivässä pieninä annoksina, joten mahahaavat ym. eivät kuulu hevostemme ongelmiin. Hevoset madotetaan, rokotetaan, raspataan ja kengitetään ammattilaisten toimesta. Ei ole niin pientä ongelmaa, ettemmekö uskaltaisi konsultoida ravikeskuksemme hevosklinikkaa hevostemme terveyteen liittyvissä asioissa. Hevosiamme käsitellään ammattimaisesti; ystävällisesti, määrätietoisesti ja hevosta lukien, aina hevosen parasta ajatellen.

  Emman passit: Kosse, Veikko, Make, Penni, Riina
  Nooran passit: Lennu, Fanni, Korko, Samppa

Oriit

Viktig's Close Cruiser, "Kosse" Coronary SUN, "Korko"
Silverway Gone, "Veikko" Some Guy Gone, "Samppa"
Fool's Arkhemakhos, "Make"

Tammat

Leonora Trollskog, "Lennu" Benny Pank Gone, "Penni"
Funny AGR, "Fanni" Zephyrined Luned, "Riina"

Ulkoasu © M Layouts