Shav Racing

Valmennus & kilpailutus

Mikä juttu tää on?

Shav Racingiin otetaan hevosia ja varsoja ajo-opetukseen ja valmennukseen. Valmennus käsittää siis myös kilpailutuksen.

Lähetä sähköpostia narrilaivan@gmail.com ja kysy, onko meillä vapaita valmennuspaikkoja (asiaan liittyvällä otsikolla!).
Kerro myös viestissäsi seuraavat asiat;
- hevosen ikä / syntymäaika, ikääntyminen, sukupuoli, nimi ja sivujen osoite
- kuinka pitkäksi aikaa haluat hevosen meille tuoda (minimi yksi kuukausi, maximi viisi kuukautta)

Ikääntyminen

Valmennuksen aikana hevonen ikääntyy jokaisen kuun ensimmäisenä päivänä. Jos käytössä on esim. VHKR (1kk on 1vv) ja hevonen on syntynty 19.10, se on 1-vuotias 1.11. ja 2-vuotias 1.12.
Jos hevonen ikääntyy menetelmällä 2kk on 1vv ja hevonen on syntynty 19.10., se on 1.12. 1vuotias ja 1.2. 2-vuotias.

Muita ikääntymissysteemejä valmennuksessa ei noudateta.

Saako hevonen olla jo kilpaillut ?

Kyllä, mutta kun se tulee Shav Racingiin treeniin sen sivujen tulisi olla ajan tasalla. Shavo aloittelee raveihin ilmoittamisen heti, eli olisi hyvä lukea hevosen sivuilla jos se on joihinkin raveihin jo esimerkiksi ilmoitettu, koska muuten tulee päällekkäisyyksiä. Myös tottakai ennätyksen ja voittosumman tulisi olla mahd. kohdillaan.

Minne kilpatulokset kerätään ?

Shavo tekee valmennettavalle hevoselle oman sivun narrilaivan.net- palvelimelle. Sivulle kerätään vain kilpatulokset muodossa:
00.00.0000 Järjestäjä/ paikka - Tas.ajo 1600m - sija: 0/0 (aika) voittosumma
Shavo seurailee hevosen ennätyksen ja voittosumman kehitystä parhaansa mukaan (n. 1-3krt/ kk) ja ilmoittaa hevosta uusiin startteihin uudella ennätyksellä/ uuden voittosumman mukaan parhaansa mukaan.

Saako sopimuksen purkaa?

Tottahan toki! Jos hevoselle on varattu esimerkiksi 5kk valmennuskausi, sen voi purkaa koska tahansa. Tällöin Shavo antaa kaikkien kuukauden ravien osoitteet jonne hän on mitä tahansa hevosia ilmoittanut, ja omistaja voi itse kerätä tulokset sieltä ja jatkaa hevosen valmennusta itse, ja Shavo poistaa sen samantien kilpalistoiltaan.

Ulkoasu © M Layouts